Hoe gaan dingen?

Nou zo dus!

Een van mijn beste vriendinnen is bezig met het opnemen van een nieuwe CD met zelf geschreven nummers. Super trots ben ik op haar! Wat een cadeau als je én mooi kan zingen én prachtig gitaar kan spelen.

De vraag was of ik ook iets wilde inzingen als achtergrond zangeres in de studio. Vroeger hebben we samen in een bandje gezongen en wat was dat een leuke tijd! Dus natuurlijk wilde ik eraan bijdragen! Vanmiddag was de dag! Ook wel spannend natuurlijk maar ik heb inmiddels wel geleerd dat als er een trein langskomt met iets leuks, dan spring ik er in! Probeer er dan een feestje van te maken en dat helpt.

En wat was het leuk!
In de studio mijn riedeltje gezongen. Weer een leuke ervaring erbij. Dit gun ik mijn dochter ook! Mijn dochter kan prachtig zingen en ze vindt het nog veel te spannend om er echt iets mee te doen. Ze zingt de sterren van de hemel en dat mag gedeeld worden vind ik. Voor haar verjaardag mag ze een lied opnemen in dezelfde studio onder begeleiding van een zangcoach. Ze vindt het gelukkig helemaal super!

Zingen blijft heerlijk!
Voor de echte zangliefhebbers heb ik een tip. Wil je jezelf eens een mooi cadeau geven, boek een zangvakantie bij Leoni Jansen. Een humoristische dijk van een vrouw en een fantastische zangcoach. Voor mijn 50ste verjaardag heb ik mijzelf dit cadeau gegeven, een 8-daagse zangvakantie op een boot in Turkije. Veel gevaren, gezongen, plezier gemaakt en heeeeeerlijk gegeten!

Dit smaakte naar meer en vorig jaar werd het een zangvakantie in een sfeervol kasteel in de Morvan. Een fantastische plek met een heerlijk natuurbad uitkijkend over de landerijen. Zelfs opgetreden voor de plaatselijke bevolking. Kortom een aanrader en wees er snel bij want het is maar 1 keer in het jaar.

Hang je eigen slingers op!

Illustratie: Yvie

2017-08-14T17:08:42+02:00

Over de auteur:

Mijn naam is Yvie en afgelopen maand mocht ik 62 worden! Ik zit vol initiatieven en vier het leven zo veel mogelijk! Vanaf mijn 23ste heb ik met passie en plezier in de gezondheidszorg gewerkt. Totdat ik zo in mijn vrijheid en creativiteit beperkt werd na de zoveelste reorganisatie. Ik was er helemaal klaar mee! Gelukkig heb ik nu de ruimte om terug te komen naar wat ik echt belangrijk vind. Ruimte geven aan waar ik echt voor wil gaan en dat is vooral bezig zijn met kunst en schrijven. In 2018 heb ik de 3-jarige opleiding Kunstzinnig en dynamisch coachen te Breda afgerond en ben daarna gelijk gestart met de Oriëntatieopleiding van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Steeds heb ik mij, in al die jaren, met veel plezier verder ontwikkeld door verschillende opleidingen en trainingen te volgen. Heerlijk vind ik het om te tekenen en te schrijven over van alles wat er in mijn leven passeert. Graag deel ik waar ik blij en enthousiast van word bijvoorbeeld een expositie, een nieuw ontdekt huiskamerrestaurantje, een leuke ontmoeting. Ontzettend leuk dan ook dat Marja mij heeft gevraagd dit op haar site te delen met anderen. Wie weet kan ik een ander inspireren!

3 Comments

 1. Jacky Gersie 10 augustus 2017 om 10:07 - Antwoorden

  Wat leuk te lezen Yvie, lijkt me inderdaad een geweldige ervaring. Herkenbaar!
  Groetjes
  Jacky

 2. Ingrid van Ham 14 augustus 2017 om 10:39 - Antwoorden

  Leuke blog Yvie, ik ben benieuwd naar nog veel meer blogs! En bijzonder om te lezen, hoe goed je voor jezelf zorgt en dit weer deelt met anderen. Het begint tenslotte bij goed voor jezelf zorgen!

 3. Helen 27 april 2019 om 20:28 - Antwoorden

  Leuk dat het zo op je pad is gekomen – van zingen wordt een mens blij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.